Відновлення подушок

Добро пожаловать!

Відновлення подушок

Сообщение LoganDutton » 09 фев 2025, 23:18

Потрапив у невелику ДТП, спрацювали подушки безпеки. Сам кузов майже не постраждав, але тепер не знаю, як їх відновити. Чи є варіанти, крім покупки нових, бо ціна просто космічна?
LoganDutton

Re: Відновлення подушок

Сообщение Zoxan » 09 фев 2025, 23:39

У мене була аналогічна ситуація, і я теж спочатку думав, що доведеться купувати нові подушки, що досить дорого. Але після пошуків знайшов рішення – спеціалізовані сервіси, які займаються відновленням. Я звернувся до Автосервіс AIRBAG CENTER https://airbag-center.com.ua/, бо вони не просто замінюють обшивку, а роблять повноцінну реставрацію всієї системи. Вони повернули подушки у робочий стан і зробили перепрошивку блоку SRS, щоб на панелі не залишалося помилок. Результатом задоволений: зовні все виглядає як нове, а головне – подушки знову працюють і можуть врятувати в разі необхідності. Крім того, ціна вийшла набагато нижчою, ніж купівля нових подушок.
Zoxan

Re: Відновлення подушок

Сообщение LoganDutton » 09 фев 2025, 23:54

Дякую за детальну відповідь! Гарний варіант, бо нові подушки занадто дорогі. Буду зв’язуватись із ними, якщо вийде зекономити, це просто ідеально.
LoganDutton

Вернуться в Наш новый форум