Ремонт салону авто

Добро пожаловать!

Ремонт салону авто

Сообщение LoganDutton » 09 фев 2025, 23:34

Привіт! Потрібно перетягнути сидіння та оновити обшивку салону автомобіля. Я не певен, який матеріал обрати — шкіра чи алькантара, або щось інше? Хочу, щоб все було не тільки красиво, а й практично для щоденних поїздок. І ще, хто може порекомендувати хороших майстрів у Києві, де роблять таку роботу на найвищому рівні?
LoganDutton

Re: Ремонт салону авто

Сообщение Zoxan » 09 фев 2025, 23:47

Я робив перетяжку сидінь і обшивки салону недавно, і мушу сказати, що результат мене дуже вразив. Для сидінь я вибрав шкіру, тому що вона дуже зручна і довговічна. Для інших частин інтер'єру — алькантару, вона приємна на дотик і додає елегантності. Коли я звернувся до майстрів, вони ретельно підійшли до вибору матеріалів, все було на вищому рівні: якість, стиль, практичність. Крім того, вони працюють із усіма типами автомобілів і враховують навіть найдрібніші деталі, що дуже важливо для мене. Тому якщо ти хочеш отримати не просто перетяжку салону, а дійсно якісну роботу, раджу звернутися до цього автоательє https://kruffs.com.ua/. Там працюють справжні професіонали, і результат виправдає всі очікування.
Zoxan

Re: Ремонт салону авто

Сообщение LoganDutton » 09 фев 2025, 23:56

Дуже дякую за поради! Тепер точно знаю, до кого звертатися. Хотілося б, щоб все виглядало насправді круто і залишалося таким на довго.
LoganDutton

Вернуться в Наш новый форум